Goedkoop villa’s boeken – 3 tips bij het vinden van de beste deal

Op vakantie in een villa, wie wil dat nou niet? Zeker wanneer je met een groep weggaat, dan mag je vakantiehuis Nederland het liefst zo groot mogelijk. Een villa heeft veel voordelen: er is ruimte, een huiselijke sfeer, vaak net iets meer luxe en hadden we al gezegd dat er ruimte was? Een nadeel: villa’s zijn over het algemeen best prijzig. Of toch niet? Met deze tips heb jij gegarandeerd de voordeligste deal voor een vakantievilla in Nederland!

Ga voor een last minute

Vroeger moest je voor een last minute vakantie je koffers al gepakt hebben en klaar zijn voor vertrek. Tegenwoordig kun je deze ook enkele weken tot dagen voor je vertrek boeken. Meestal is zo’n vakantie een stuk voordeliger dan wanneer je alles vele maanden van tevoren hebt gepland en vastgelegd. Huur je vakantiehuis last minute als je dus niet iemand bent die er stress van krijgt om alles binnen een paar weken te regelen, als je pas op het laatste moment wilt beslissen wat de bestemming wordt, én als je geld wilt besparen bij het boeken van je vakantie.

Wees flexibel in je keuze

In Nederland zijn aardig wat vakantievilla’s te huur. De ene bestemming zal wat meer kosten dan de andere. Wil je zo veel mogelijk ruimte en luxe voor een zo laag mogelijke prijs? Wees dan flexibel in de keuze van je vakantielocatie. Over het algemeen staat een vakantiehuis niet op een plek waar niets te doen is. Dus waar je ook gaat, je zult er vast een leuke vakantie gaan beleven. En de kans is groot dat je met de auto naar je vakantievilla gaat, dus je kunt altijd een stadje of dorpje verder rijden als je wat meer wilt beleven.

Deel de kosten

Een villa huren is nóg leuker als je zoveel mogelijk van je familie en/of vrienden om je heen hebt. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, nietwaar? Bovendien: hoe meer mensen, hoe lager de kosten per persoon zullen zijn. Ook niet vervelend! Wil je dus lekker genieten van een luxe vakantievilla? Kijk op villaspot,  nodig dan nog een aantal mensen uit om met je mee te gaan en maak er een gezellige groepsvakantie van. Naast de kosten voor je villa, deel je natuurlijk ook de kosten voor de boodschappen en de reis naar je vakantiebestemming. Als dat geen goede deal is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.