schoenen mee op vakantie

Wat zijn de beste schoenen voor mee op vakantie?

Je gaat op reis en wilt graag, naast schoenen die lekker zitten, uiteraard ook schoenen meenemen die je lekker ’s avonds tijdens het avondeten of een avondje uit aan kunt trekken. Maar wat zijn de beste schoenen voor mee op vakantie? Hieronder een lijstje. 

Slippers

De slippers mogen in geen enkele vakantiekoffer ontbreken. Een slipper kan gedragen worden naar het zwembad, maar eigenlijk ook heel de dag door tijdens het slenteren door een leuk stadje of tijdens een boottocht. Een slipper kan altijd, zeker als je kiest voor modieuze Tamaris slippers met een print of kleurtje die je ook eenvoudig onder een jurkje of korte broek kunt dragen. 

Sneakers

Sneakers zijn altijd fijn om in je koffer mee te nemen. Sneakers zitten lekker en op sneakers kun je ook geruime tijd lopen zonder dat je pijn aan je voeten krijgt. Last but not least… sneakers kunnen ook gedragen worden onder een jurkje of een korte broek. 

Wandelschoenen

Ga je naar een bestemming om te hiken of om lange wandelingen te maken in de bergen? Neem dan altijd een paar wandelschoenen mee voor optimaal comfort. Sneakers kunnen gedragen worden om langere tijd op te lopen, maar als je bergen gaat beklimmen of dagen gaat hiken dan zijn wandelschoenen onmisbaar om bij je te hebben. 

Espadrilles

Espadrilles zijn erg leuk om ’s avonds te dragen onder een jurk of lange rok tijdens een avondje uit of een heerlijk avondje uit eten. Espadrilles zijn omarmd door vrijwel alle grote merken en elk groot modemerk heeft dan ook wel espadrilles in de collectie zitten. Online schoenen kopen is eenvoudig en snel, zodat je al binnen een paar dagen van je espadrilles kunt genieten. 

Waterschoenen

Ben je van plan om te gaan snorkelen om veel te gaan wandelen in rotsrijk gebied bij het water? Kijk dan eens voor waterschoenen. Deze schoenen mogen nat worden en hebben vaak een stevige rubberen zool, zodat je ook op het strand of op de rotsen op deze schoenen kunt lopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.