Deze vakantie boot huren Amsterdam

Heb jij altijd al eens willen varen door de wereldberoemde grachten van Amsterdam? Dat kan, je kunt een boot huren Amsterdam voor een leuk dagje uit met het gezin of vrienden. De grachten van Amsterdam zijn eeuwen oud en zijn zelfs op de werelderfgoedlijst geplaatst door UNESCO in 2010. Deze grachten zijn wereldberoemd en al meer dan vier eeuwen oud. Op het water kun je de hoofdstad zien vanuit een ander perspectief.

Amsterdam heeft 165 grachten van ongeveer 100 Kilometer. Door het grootste deel mag je varen. Perfect voor een uitje in Amsterdam. Zo kun je gezellig varen met vrienden of familie zonder last te hebben van alle drukte van de stad.

Zelf bepalen waar je vaart

De meeste mensen, voornamelijk toeristen, kiezen voor een rondvaartboot. Maar bij het sloep huren Amsterdam kun je zelf varen, wat veel leuker is. Dan bepaal je namelijk hoe je wilt varen, zonder een vaste route af te leggen. Een rondvaart duurt vaak ook niet zo heel lang. Een boot huren is praktischer en in sommige gevallen ook veel goedkoper. Vaar langs de leuke grachten en ga op avontuur door Amsterdam.

Varen op je eigen tempo

Omdat je een boot kunt huren voor een dagje kun je rustig varen en bepalen op welk tempo je dit doet. In Amsterdam zijn veel plekken waar je even kunt aanmeren om je benen te strekken. Het is wellicht handig om van te voren je route even uit te stippelen. Zo kun je het varen en verkennen van de stad om je benen te strekken afwisselen. Bij het ANWB zijn tevens ook vaarroutes te vinden zodat je niet verdwaald.

Varen zonder vaarbewijs

Het is niet verplicht om een vaarbewijs te hebben voor deze boten die je kunt huren in Amsterdam. Dit is namelijk alleen nodig voor grotere boten. Mocht je helemaal geen vaar-ervaring hebben dan is dit ook geen probleem. Wanneer je een boot huurt wordt er een demonstratie gegeven over de boot die je huurt. Het is erg makkelijk om te leren hoe je een bootje bestuurd. Dus je kunt snel op weg!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.