Verschillende soorten reizen die je kunt maken

Veel mensen denken dat op vakantie gaan alleen bestaat uit een hotel boeken in Turkije of Spanje all-in en luieren in je stoel aan het zwembad. Reizen is veel meer dan dit, je hebt zoveel meer om te zien in de wereld en zoveel andere manieren dan met een vliegtuig vliegen naar een warm land. In dit artikel geven wij je een paar ideeën zodat je op een niet al te normale vakantie kan gaan en met schitterende herinneringen thuis kan komen!

Een mooie vakantie op de boot

Een gehele andere manier om je vakantie te vieren is op een boot. Je hebt hiervoor drie opties je kunt kiezen voor een cruise, met je eigen boot gaan varen of een boot huren in een ver land. De cruise geeft je een beetje meer het gevoel van een All-in hotel in Turkije dus laten we die heel even links liggen. Een boot huren in bijvoorbeeld panama of de Filipijnen om een paar dagen verschillende eilanden bezoeken is een mooie optie. Daarnaast heb je ook nog de optie om met je eigen boot te gaan varen om mooie herinneringen te maken. Heb je nog geen eigen boot? Bezoek dan eens Jachtmakelaardij Kappers.

In je eentje gaan backpacken

Een compleet andere soort vakantie als dat je gewend bent, alleen op pad met alleen een backpack. Deze manier van vakantie vieren zal geheid de meeste spraakmakende avonturen met zich mee brengen en daarbij zal je een hele hoop nieuwe vrienden maken.  Het is super spannend, maar je krijgt er zoveel voor terug!

Een weekend besteden aan een stad bezoeken

Een mooi alternatief voor de mensen die geen vakantiedagen meer hebben of gewoon toe zijn aan een explosiever weekend. Je kan namelijk gemakkelijk een weekendje weg door bijvoorbeeld dichtbij naar Parijs voor een weekend te gaan of misschien wel wat verder naar een stad zoals Marrakesh. Het zijn iets wat korte reizen waar je een weekend leuk een stad kan gaan verkennen, maar het zijn wel de leukste weekenden die je kan hebben!

Een roadtrip

Een iets wat bekendere variant van vakantie vieren, maar door heel veel mensen nog niet gedaan. Een roadtrip staat ook wel garant aan vrijheid. Je kan namelijk volledig zelf beslissen waar je naar toe gaan en je zal van niks afhankelijk zijn (behalve je auto natuurlijk). Dus roep een paar van je beste vrienden bij elkaar en ga met de auto de weg op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.