Kajak cursus

Kajakken wordt door kenners beschouwd als dé ultieme sport op de Soča rivier. De ongerepte natuur en het nauwe contact tussen jou en de elementen bieden puur plezier, maar vragen in de kleine kayak wel de nodige techniek en behendigheid. Het met een kajak bedwingen van zo’n snelstromende rivier als de Soča is niet aan te raden, zo niet onverantwoord, zonder de juiste kennis en ervaring.
Als je de uitdaging wilt aangaan om deze sport je eigen te maken en de technieken te leren die nodig zijn om de golven en stroomversnellingen te trotseren, kun je ervoor kiezen een meerdaagse cursus te volgen. Gedurende enkele uren per dag, ga je samen met een ervaren gids al peddelend door doolhoven van rotsen, stromingen en draaikolken.
Deze intensieve meerdaagse cursussen geven je het vertrouwen en de vaardigheden om zelfs de meest veeleisende situaties op het wilde water aan te gaan. Heb je het eenmaal onder de knie, dan begint het grote Genieten en heb je gegarandeerd een basis gelegd voor een levenslange liefde voor deze sport.

€ 189.00

Naar de winkel

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *